Η απάτη των αρίστων σταθεροποιεί ακρίβεια κι αισχροκέρδεια με δήθεν μειώσεις

«Έχουμε μειώσεις που μπορεί να φτάσουν 15% ή και 20%. Έχουμε σταθεροποίηση και μείωση τιμών», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο κυβερνητικό κανάλι του ΣΚΑΪ
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι μειώνοντας ελάχιστα τις υπεραυξημένες τιμές τροφίμων “έως” 15% ή και 20%, σε “κάποια” προϊόντα, η κυβέρνηση θα βαυκαλίζεται στα κανάλια ότι αντιμετωπίζει την ακρίβεια και θα παίζει μπάλα με τα στατιστικά.

Μπορείτε να δείτε τις ελληνικές τιμές ενδεικτικά του Σκλαβενίτη, και του Βασιλόπουλου.

Τον Νοέμβριο του 2022, επί Γεωργιάδη, είχαμε κάνει σύγκριση των τιμών βρεφικού γάλατος στην Ελλάδα με την Γαλλία. Και τι βρήκαμε τότε; Ότι εκεί πωλείται στην ΜΙΣΗ τιμή.



Η γαλλική φόρμουλα Guigoz, είχε τότε (ανάλογα τον τύπο για ηλικίες) από 14-15€, όταν τα ελληνικά γάλατα είχαν σχεδόν διπλάσια τιμή. Σήμερα, για μωρά ενός έτους, κοστίζει μόνο 10.99€ σε
online αγορά, όταν η αντίστοιχη ποσότητα στην Ελλάδα, ξεπερνά τα 20€:

To Nestlé Nidal Milk Powder 1 0-6 months 800g, πωλείται προς 14.30€. Μέχρι τα 20 και 24 ευρώ στην Ελλάδα, έχουμε δρόμοοο! Γιατί σε αυτή την τιμή, στην Ελλάδα πωλούνται της ίδια εταιρείας γάλατα αλλά… των 400 γρ.

Δεν έχει πάτο η αλητεία των “αρίστων” – ούτε μύτη, ούτε κώλο! Με λίγα λόγια, μας λένε “σας σταθεροποιούμε στην ακρίβεια κι αισχροκέρδεια”!

Σύνδεση Χρήστη





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 25 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

Επισκέπτες: 4942738